Pentatlon Federasyonu'ndan Işıklar'a Plaket

Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Yaşar Akşin, Silivri Belediyesi Yaz Spor Okullarıyla çocukları sporun farklı dallarıyla tanıştıran Başkan Işıklar'a teşekkür plaketi takdim etti.

Pentatlon Federasyonu'ndan Işıklar'a Plaket
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Yaşar Akşin, Silivri Belediyesi Yaz Spor Okullarıyla çocukları sporun farklı dallarıyla tanıştıran Başkan Işıklar’a teşekkür plaketi takdim etti.

Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Yaşar Akşin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve beraberinde Silivri İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Sinan Büyükparmaksız ile birlikte Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Milli sporcu ve antrenörlerin de bulunduğu ziyarette Işıklar’a sporun her dalına göstermiş olduğu ilgi ve destek için teşekkür eden Akşin, Silivri’deki spor faaliyetlerini ilgiyle takip ettiklerini dile getirdi. Çocukların futbolun yanı sıra sporun başka branşlarına da yönlendirilmesinin çok anlamlı olduğunu ifade eden Akşin, Işıklar’ın Silivri Belediyesi Yaz Spor Okullarıyla bu başarıya ulaştığını dile getirdi. Akşin federasyon olarak Işıklar’a plaket ve çiçek takdim etti.