Saat 18'de kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde saat 18'den itibaren kuvvetli yağış bekleniyor.

Saat 18'de kuvvetli yağış geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden vatandaşları bugün saat 18’den itibaren İstanbul, Bursa, İzmir ve Antalya’da başlayacak olan kuvvetli yağışa karşı uyardı. Yağış yarın 18’e kadar devam edecek. Yağışın mesai saati bitiminde başlayacak olması özellikle İstanbul’da ciddi trafik sıkıntılarına yol açabilir

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Bugün akşam saatlerinden itibaren başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların; etkisini arttırarak gece yarısına kadar Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da, gece yarısından itibaren ve sabah saatlerinde İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve Denizli’nin güneyinde, öğleden sonra ise Isparta ile Burdur ve Antalya’nın doğusunda kuvvetli, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde ise yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, lokal dolu, Ege kıyılarında hortum riski vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”