Şehit polis izinler iptal edilmeseydi bugün nişanlanacaktı

İstanbul Gazi Mahallesi'nde silahlı grubun ateş açması sonucu şehit düşen polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin Kırıkkale'deki baba ocağına ateş düştü. Şehit Sivri'nin evlilik hazırlığında olduğu ve bugün yapılması planlanan nişanının ise, izinlerin iptal edilmesi nedeniyle ertelendiği öğrenildi.

Şehit polis izinler iptal edilmeseydi bugün nişanlanacaktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhammet Fatih Sivri'nin Kırıkkale Bahçelievler Mahallesindeki baba ocağının bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı. Acı haberi alan Muhammet Fatih Sivri'nin annesi, babası ve bazı yakınları İstanbul'a gittiği bildirildi. 112 Acil Sağlık ekiplerinin hazır bulunduğu şehidin baba ocağına taziye için yüzlerce kişi taziye için geldi. Sivri'nin bugün yapmayı planladığı nişan töreninin izin iptalleri nedeniyle ertelediği belirtildi.

İZİN İPTALLERİ NEDENİYLE NİŞAN TÖRENİNİ ERTELEMİŞ

‘İzinler iptal edilmeseydi bu gün nişanlanacaktı’ diyen Şehit Muhammet Fatih Sivri'nin amcası Emin Sivri, nişanlı olduğunu ve eylül ayında düğün yapmayı planlandığını söyledi. Amca Sivri, “Allah bu vatana sahip çıksın. Başka bir şey söylemiyorum. Dün yüzükleri takılacaktı izin alamadı. 9’uncu ayda da düğünü olacaktı” dedi.