Selimpaşa’da Çağdaş Düzenlemeler Sürüyor

Selimpaşa’da yapımına başlanan meydan düzenleme ve çay bahçeleri çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Selimpaşa’da Çağdaş Düzenlemeler Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, Selimpaşa’da yapımını başlattığı Mahalle Meydan Düzenlemesi ile Çay Bahçeleri Düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve Fen İşleri Müdürü Hasan Solak ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Işıklar, çalışmaların hızlanması yönünde talimatta bulundu.

 

MEYDAN DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

İçinde Çay Evi, Kafeterya, Bedesten ve yeşil alan düzenlemelerinin yer aldığı Selimpaşa Mahallesi Meydan düzenleme çalışmaları kapsamında çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Silivri Merkez ile eş zamanlı olarak başlatılan Prestijli Yol Düzenleme çalışmaları da devam ediyor. Asfalt kazıma çalışmasının tamamlanmasıyla başlanan granit kaplama çalışmalarının da, mahallenin bağlantılı cadde ve sokaklarıyla birlikte bir ay içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

 

ÇAY BAHÇELERİ 12 AY BOYUNCA HİZMET VERECEK

Selimpaşa sahilinde tamamlandıktan sonra 12 ay boyunca hizmet verecek olan 4 adet büfenin çalışmaları da, Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan projelere uygun olarak düzenlenmeye devam ediyor. Kadir Has Üniversitesi’nin güneyindeki plaj ve piknik alanında bulunan derme çatma, göze hoş görünmeyen 4 adet büfe, işletme sahipleri tarafından 12,00 x 10,80 ebatlarında, 63 m2 kapalı alan ve 57 m2 teras olmak üzere toplamda 120 m2 olarak yeniden düzenleniyor.

 

KAFE VE ÇAY BAHÇESİ PROJESİ

Plaj ve piknik alanlarında yapımı devam eden 4 adet büfenin haricinde, Selimpaşa Merkez Mahallesi, İzzet Gürçay Caddesi üzerinde bulunan derme çatma kafe de, yine Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan projeye uygun olarak düzenlenmeye devam ediyor. Yine tüm masrafların işletme sahibi tarafından karşılanacağı kafe ve çay bahçesi projesi de, toplam 376 m2 alanda hayata geçirilecek. Çalışmaların hızla devam ettiği bölgede çalışmaları inceleyen Işıklar, projelerin en kısa sürede bitirileceğini belirtti.