Semerkant Derneği Kermes düzenledi

Semerkant Hizmet Derneği yardıma muhtaç kimseler ve eğitim gören öğrenciler yararına İşbankası Karşısında (Ardaş Market yanı) kermes düzenledi.

Semerkant Derneği Kermes düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Semerkant  Hizmet Derneği'ne mensup bayanların el emeği  göz nuru eserlerinin sergilendiği kermeste aynı zaman da hamur işi yiyeceklerde bulunuyor.

Dernek sorumluları Tüm Silivrili hemşehrilerini kermese davet ederken; "07 Mayıs 2011 Cumartesi günü açılışı yapılan kermeste giyim, gıda ve el işi ürünleri ile kitap yer alıyor. Dernek Üyesi bayanlar tarafından el emeği göz nuruyla hazırlanan el işi ve hamur işi ürünler Silivrililerin beğenisine sunuldu.

Kermes gelirleri yardıma muhtaç öğrencilerin eğitim giderlerinde harcanacak.Yetkililerden yapılan açıklamada; "İnsanların ufuk çizgilerini açarak her kültürden alıntılar yapılıp, hanımların el becerileri ve beylerin yardım katkılarıyla ortak bir beraberlikle kalıcı, güzel bir şeyler üretmek istedik. Bu bağlamda kalabalık ortamlar içerisinde yalnız ve komşusuz olan insanların arkadaşlık ve dostluklarını pekiştirmek ve yapılan bu çalışmalarda ortaya çıkan ürünlerin Kermes düzenlenerek geliri ile yardıma muhtaç öğrencilerin sıkıntılarını ortak emek ve çaba ile gidermeye çalışacağız. Düzenlenen bu kermese tüm vatandaşları bekleriz"