Silivri de bugün TEK YÜREK

Yenikapı'da yapılacak olan miting için Silivri'den de hem deniz hem de kara yoluyla ulaşım sağlanacak. Vatandaşlar ise Yenikapı'ya doğru yola çıktı. Belediye Başkanı ve siyasi parti temsilcileri de vatandaşları uğurlamak için limandaydı.

Silivri de bugün TEK YÜREK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yenikapı’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde bugün saat 17.00’de yapılacak olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi için Silivri’den de hem denizyolu hem de karayolu ile ulaşım sağlanacak. Silivri Limanı’ndan üç, Selimpaşa Limanı’ndan bir gemi ile saat 13.00’te yola çıkan vatandaşlar polis kontrol noktasından üst aramaları gerçekleştirilerek gemilere alındı. Öncesinde ise uzman polisler nezaretinde gemilerde bomba ve şüpheli paket araması yapıldı.
Vatandaşların gemilere alındığı dakikalarda ise Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetimi,  Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Yalçın ve yönetimi, Ülkü Ocakları Silivri Başkanı Erhan Özkök ve yönetimi de vatandaşları uğurlamak için alana geldiler.
Limandan hareket eden üç geminin ardından kalan vatandaşlar ise otobüslerle Yenikapı’ya doğru yola çıktılar.