Silivri'de Ramazan Bayramı

Silivri'de protokol üyeleri Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen programla bayramlaştı.

Silivri'de Ramazan Bayramı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Öğretmenevi bahçesinde yapılan bayramlaşma programına Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İstanbul Milletvekilli adayı Tülay Kaynarca, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Salih Aynural’ın yanı sıra ilçe Protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Silivri Kaymakamı Ali Partal “Manevi güzelliklerin en üst seviyeye çıktığı, bereket, rahmet ve şefaatin müjdelendiği Ramazan ayını geride bırakarak bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı içerisinde hep birlikte oturduk, iftar sofralarımızı paylaştık. Ramazan ayı paylaşmayı, dayanışma ve yardımlaşmayı gerektiren bir ay. Tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri Allah kabul etsin. Ülkemizde Ramazan ayını huzur içerisinde geçirdik ve bayramını yine huzur içerisinde kutluyoruz. Yakın coğrafyadaki özellikle Filistin, Irak, Suriye birçok olumsuzluklar ve şiddet yaşanmakta Şiddetin bir an önce bitmesini onlarında huzura kavuşmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Program Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti Milletvekili adayı Tülay Kaynarca ve Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Salih Aynural’ın yapmış olduğu konuşmanın ardından sona erdi.