Silivri Meclisi'nden İBB'ye Ziyaret

Başkan Işıklar, Silivri Belediyesi Büyükşehir Meclis Üyeleri ve İmar Komisyon Üyeleri ile birlikte İBB İmar Komisyonu Başkanı Hadi Diler'i ziyaret etti.

Silivri Meclisi'nden İBB'ye Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Işıklar, Silivri Belediyesi Büyükşehir Meclis Üyeleri ve İmar Komisyon Üyeleri ile birlikte İBB İmar Komisyonu Başkanı Hadi Diler’i ziyaret etti. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Hadi Diler’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Saadet Gençoğlu, Süheyl Kırkıcı, Melih Yıldız, Mümin Koçoğlu, Cengiz Aksu ve Doruk Bulut ile AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Rıfat Kutlu ve Tamer Şişman katılırken; İBB İmar Komisyonu Üyeleri Timur Soysal, Oktay Birinci, Sedat Özkan, Esin Hacıalioğlu ve Dila Damla Öner de ziyarette yer aldı. 

SİLİVRİ İLE İLGİLİ BİLGİLER PAYLAŞILDI

Ziyarette Silivri’nin yapısı hakkında bilgiler veren Işıklar, bölgede planlama ile ilgili acil çözülmesi gereken sorunları ve vatandaşların taleplerini dosya olarak iletti. Komisyon Başkanı Hadi Diler, yakın tarihte komisyon üyeleriyle birlikte Silivri’yi ziyaret etmek istediklerini dile getirerek sorunları yerinde inceleyeceğini ifade etti.   

MECLİS MÜDÜRÜNE ZİYARET

Başkan Işıklar ziyaretleri kapsamında Meclis Üyeleri eşliğinde İBB Meclis Müdürü Mustafa Erdoğan’ı da makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.