Silivri Sürücü Kursu 2. Şubesini Açtı

Silivri Sürücü Kursu ikinci şubesini Marmara plazada görkemli bir törenle açtı.

Silivri Sürücü Kursu 2. Şubesini Açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1995 yılından buya Silivri’de hizmet veren Silivri sürücü kursu ikinci şubesi görkemli bir şekilde hizmete girdi.

Silivri sürücü kursu ikinci şubesini açtı. Çok modern bir şekilde dizayn edilen ve görkemli bir açılış ile hizmete giren Silivri sürücü kursu, Marmara Plaza’nın 3. katında düzenlenen açılış kokteyli ile hizmete girdi. Açılış kurdelesini Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Milli Eğitim Müdürü Ekrem Kayapınar birlikte kesitiler.

Açılış kurdelesini Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silimri Milli Eğitim Müdürü Ekrem Kayapınar, Silivri Emniyet müdürü Ender Sevim, Milli eğitim Şube müdürleri, Sanatçı Ege, Sivil Toplum Örgüt Başkanları, Köy ve Mahalle Muhtarları, Silivri de hizmet veren diğer sürücü kurlarını sahip ve müdürleri ile çok sayıda protokol ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Silivri sürücü kurslarını sahiplerinden Türkan Görür gazetemize yaptığı açıklamada; Gelişmekte olan ilçede vasıflı eleman sayısını artırmayı amaçladıklarını söyleyen Görür, “İlçemiz Sanayi bölgesi oluşumunda gelişmekte olup, operatör araç kullanımında belgeli eleman yetiştirerek ilçemizin ekonomisine canlılık kazandırmayı hedefliyoruz. Bu konuda bizlere destek veren ve açılışımıza katılan, çiçek ve mesaj gönderen tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Silivrimiz