Silivri'de METEM fuarı

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Metem Fuarı Silivrililerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Silivri'de METEM fuarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün Silivri sahilinde düzenlenen törenle açılışı yapılan fuarda ürün sergileyen mesleki ve teknik eğitim kurumları bölüm öğrencileri halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Fuarın açılışını Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol yaptı. Fuara Silivri Kaymakamı Demirkol’un yanı sıra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işlıklar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

2 gün sürecek fuarda Silivri Şerife Baldöktü Kız Teknik ve Meslek Lisesi Giyim bölümü öğrencilerinin hazırladığı defile, Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin gösterileri, Necip Sarıbekir Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Roman Ateşi Halk Dansları gösterileri fuara damgasını vurdu. 8. Ve 9. Sınıf öğrencilerine METEM çalışmalarını ve bölümleri tanıtmayı amaçlayan fuarda, ürün sergileyemeyen Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumları da stand açarak broşürler ile bölümlerini tanıttı.

Fuarda Şerife Baldöktü Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Silivri Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi, Halk Eğitim Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi, Selimpaşa İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Silivri İmam Hatip Lisesi ve Necip Sarıbekir Lisesi yer aldı. Silivri sahilinde 2 gün süre ile gerçekleştirilen fuara protokolün yanı sıra ilçede yaşayan öğrenciler, veliler ve vatandaşlarda yoğun ilgi ve katılım gösterdi.