Silivri'de 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı

Silivri'de '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma etkinlikleri başladı. Etkinlikler kapsamında bugün Silivri Yeni Mezarlık'ta bulunan şehitlik ziyaret edildi.

Silivri'de 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri başladı Silivri’de, şehitlik ziyaretleri ile başladı. Ziyaret programına AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Vekili Bora Balcıoğlu,Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, Silivri Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Hasan Topçiçek, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Özcan Açıkbaş, İBB Meclis Üyesi Tamer Şişman, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Muharip Gaziler Derneği üyeleri, şehit ve gazi aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim okunmasının ardından Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş, şehit ve gazilerimiz için dua etti. Katılımcılar son olarak ellerindeki gülleri şehit kabirlerine koyarak dua etti.

Öğle namazı öncesi mevlit

15 Temmuz Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü programları kapsamında bugün Piri Mehmet Paşa Camii’nde öğle namazı öncesinde şehitlerimizin ruhu için Mevlit-i Şerif okunacak dualar edilecek.

Anma programları, 14 Temmuz 2017 Cuma günü öğle namazından sonra Hatmi Şerif dualarıyla devam edecek.