Silivri'de 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Silivri'de coşkulu bir şekilde başladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Silivri'de 19 Mayıs coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından sahildeki program sonlandırıldı.

İlçede 19 Mayıs coşkusu saat 10.30’da Silivri stadındaki programlarla devam edecek.

Atatürk Anıtı önündeki törene Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar ve eşi Esma Işıklar, Silivri Belediyesi yöneticileri, Siyasi parti temsilcileri ve üyeleri, STK temsilcileri, Gaziler ile vatandaşlar katıldı

CHP ve VATAN Partisi de çelenk sundu

Atatürk anıtı önündeki resmi programın tamamlanmasının ardından CHP Silivri İlçe Başkanlığı ve Vatan Partisi Silivri İlçe Başkanlığı Atatürk Anıtına çelenk sundular.

CHP Silivri İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen tarafından bir bildiri okundu. Bildiride “19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayram heyecanının hep birlikte yaşıyoruz. Kurtuluş savaşımızın büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi ve saygıyla anıyoruz. Bizlere Cumhuriyeti emanet ettiği gibi 19 Mayıs’ı da armağan etmiştir. Bu da Atatürk’ün bizlere olan inancını ortaya koymaktadır. Türkiye’de genç olmakla dünyanın başka bir yerinde genç olmanın aynı şey olmadığını bu Cumhuriyeti gençlerle ve gençlik üzerine kurulu olduğunu biliyoruz. Biz eşi benzeri görülmemiş                  zaferleri kazanan bir milletin evladıyız. Biz yaşadıkça Cumhuriyet’te Atatürk’te yaşayacaktır.”dedi.

CHP’li grup daha sonra AK Parti iktidarını protesto amaçlı “Milletçe Alkışlıyoruz” diyerek alkışladılar.