Silivri'de Çakıroğlu için cenaze namazı

Silivri Ülkü Ocakları, dün Ege Üniversite'sinde yaşanan olaylarda vefat eden Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Kampüs Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabında cenaze namazı kıldı.

Silivri'de Çakıroğlu için cenaze namazı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Ülkü Ocakları, geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesi’nde yaşanan olaylarda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayata veda eden Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Kampüs Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabında cenaze namazı kıldı. İkindi namazının ardından tertip edilen cenaze namazına Silivri Ülkü Ocakları temsilcilerinin yanı sıra, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Yalçın, İlçe Sekreteri Gökhan Daşgın ile yönetim kurulu üyeleri; AK Parti Belediye Meclis Üyesi Halit Girgin, SKM Başkanı Bayram Üstündağ, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Zafer Erel, Türk Eğitim Sen Silivri Şube Temsilcisi Ahmet Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun gıyabında kılınan cenaze namazının ardından, Ülkü Ocakları binasının önüne kadar slogan atarak yürüyen Ülkücü grup, bina önünde de sloganlarına devam etti. Sloganların ardından ‘Ülkücü Yemini’ eden grup, olaysız dağıldı.