Silivri'de Fetih Suresi Okundu

Silivri'de, Afrin operasyonu nedeniyle Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından, Fetih Suresi okutuldu. Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı olması için dua edildi.

Silivri'de Fetih Suresi Okundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Ülkü Ocaklarında yapılan programda Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından Türk Ordusu’nun muzaffer olması için bir dua yaptı.

Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök, Milletçe tek yürek ve tek yumruk olunduğunu ifade ederek, ordumuza muvaffakiyetler diledi. Özkök “Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanlığı olarak Kutlu Ordumuzun Peygamber Ocağı'nın Şanlı ve Şerefli Türk Askeri'nin yüz yıllardır Ata topraklarımızda iç karışıklık çıkması sebebi ile sınır ve vatandaşlarımızın güvenliği için Afrin’e giren yiğitlerimizin bu operasyonu Şehit vermeden alınlarının aklarıyla tamamlamaları için Fetih suresi okunarak Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapıldı. Yüce Allah (C.C) İzzet-i Dergahında kabul ve makbul eylesin. Allah ayaklarına taş değdirmesin, rüzgâr tenlerini acıtmasın. Allah Muvaffak eylesin, muzaffer kılsın kılıçlarını keskin eylesin” dedi.