Silivri'de okullar tatil olacak mı?

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kar yağışı sebebiyle şu an için okulların tatil edilme gibi durumun bulunmadığını açıkladı. Mutlu, ilerleyen zamanda durumun değişebileceğini de söyledi

Silivri'de okullar tatil olacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kar yağışı sonrası İstanbul'daki genel durum hakkında gazetecilere açıklamada bulundu. Şu ana kadar trafikle ilgili herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını belirten Vali Mutlu, bütün ana arterlerin açık olduğunu ifade etti.

Hüseyin Avni Mutlu, basın mensuplarının eğitime ara verilip verilmeyeceği yönündeki sorusu üzerine de bunu gerektirecek bir durumun şimdilik bulunmadığını aktardı. Önemli olanın eğitimi sürdürmek olduğunu vurgulayan Mutlu, kar yağışının etkisini artırması durumunda okulların tatil edilebileceğini kaydetti.

Mutlu, "Sevgili yavrularımız ve eğitmenlerimiz acaba okullarla ilgili bir tedbir alınacak mı diye düşünüyorlar. Onu değerlendiriyoruz. Şayet öğrencilerimizin eğitimi engelleyecek mahiyetti bir olumsuzluk olursa bunu akşam saatlerinde uygun bir şekilde kamuoyu ile paylaşırız. Şu an için tatil söz konusu değil. Akşam en son durumu değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Vali Mutlu, İstanbullulardan zorunlu haller dışında araçlarını kullanmamalarını ve toplu taşımayı tercih etmelerini de istedi.