Silivri'de Zabıta Haftası Kutlandı

Türkiye genelinde çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya başlanan Zabıta Haftası, Silivri'de de Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başladı.

Silivri'de Zabıta Haftası Kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 192. yıldönümü kutlamaları kapsamında Silivri Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Zabıta teşkilatı kuruluşunun 192. yıldönümü kutlamaları bugün Silivri Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Saat 10.00’da başlayan törene; Silivri Belediye Başkan yardımcısı Bora Balcıoğlu, İYİ Parti ilçe Başkanı Ozan Ersaraç , Belediye Meclis üyeleri Saadet Gencoğlu, Fevzi Arslan, İbrahim Çeşmecioğlu, Ali Vural, Arzu Yalçınkaya, Zafer Bıyıklı, Ahmet Yücegök, Mümin Koçoğlu, Figen Yıldız, Tamer Şişman, Osman Umuç, Muhtarlar derneği Başkanı Ömer Ercan, Sanayi sitesi başkanı Ercan Çalışkan, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası başkan vekili Salih Güler, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tam kadro katıldı.

EFE: HALKIMIZIN REFAHI VE HUZURU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan Silivri Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Efe; “Zabıta kelime anlamı itibarı ile kontrol altına alan demektir. Yani şehir hayatında halkın günlük yaşantısını zorlaştıracak engelleri, ortadan kaldıran demektir. Zabıta algısı ceza yazan, insanların ekmeğiyle oynayan, dilencinin ve seyyarın peşinden koşan algısından kurtulamamıştır. Her şeye rağmen 7 gün 24 saat halkımızın refahı, huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.” şeklinde konuştu.