Silivri'den Afrin'deki Mehmetçiğe Moral Desteği

Silivri Belediyesi'nden bir grup personel, Afrin'de Zeytindalı operasyonunda mücadele veren Mehmetçiğe manevi destek ziyaretinde bulundu.

Silivri'den Afrin'deki Mehmetçiğe Moral Desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye personelinden bir grup, Afrin’deki Mehmetçiğe moral ziyareti gerçekleştirdi. Afrin’de Zeytindalı operasyonunda mücadele veren Mehmetçiğe destek olmak isteyen, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bir dönem uzman çavuş olarak görev yapan Uğur Tozlu, Osman Ak, Gürsel Toksöz, Levent Sarı ve Salih Ilık’ı, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yolcu etti.

IŞIKLAR’IN MEKTUBU DUYGULANDIRDI

Ülkenin geçirdiği bu zor günlerde ilçede cadde ve sokakları bayraklarla donatarak, ‘Vatanımızı koruyan ve kollayan Mehmetçiğimizi seviyoruz’ yazılı görseller astıran Başkan Işıklar, personeliyle gurur duyduğunu söyleyerek, askerlere mektup gönderdi. Işıklar’ın mektubunda şu ifadeler yer aldı: “Değerli Komutanlarım, Değerli Er ve Erbaş Kardeşlerim Türkiye Cumhuriyeti, Türk milleti, ecdat emanetlerinin yılmaz bekçileri... Silivri halkının saygı, sevgi ve dualarını yolluyorum gelen kardeşlerimizle. Bizler, Türkiye’nin dört bir yöresinde yaşayan Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Abaza, Patriyot, Arnavut, Boşnak, Gacal, Yörük hangi etnik gruptan olursak olalım, başımızı yastığa rahatça koyup uyuyabiliyorsak siz kahramanlarımız sayesindedir. Bu bilinç ve duygu ile yüce Yaradan’ımız Allah’ın sonsuz şefkatine ve korumasına emanet ettiğimiz siz cesur yürekleri Silivri halkının bana verdiği yetki ve vekâlet ile gözlerinizden ve yüreklerinizden öpüyor sevgi ve saygılarımızı gönderiyorum.”

MEHMETÇİKTEN BAŞKANA SELAM GETİRDİLER

Afrin’e giderken yol boyunca çocuklara ve köy halkına bayrak hediye eden belediye personeli, yaptıkları ziyaretten dönüşte Başkan Işıklar’a Mehmetçikten selam getirdiler. Askerler ile birlikte Türk Bayrağı açarak çekilmiş fotoğrafı çerçeveleterek Işıklar’a hediye eden ekip, tüm maddi ve manevi destekleri için Başkan Işıklar’a teşekkür etti.