Silivri'den Aytos'a Kardeş Ziyareti

Başkan Işıklar, beraberinde muhtarlar ve meclis üyelerinden oluşan bir grup heyetle kardeş belediye Bulgaristan Aytos'a ziyaret programı gerçekleştirdi.

Silivri'den Aytos'a Kardeş Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Işıklar, beraberinde muhtarlar ve meclis üyelerinden oluşan bir grup heyetle kardeş belediye Bulgaristan Aytos’a ziyaret programı gerçekleştirdi. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Birim Müdürlerinden oluşan bir grup heyetle 13 yıldır kardeşlik anlaşmasının devam ettirildiği Bulgaristan Aytos Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. İki belediye arasında kültürel ve sosyal anlamda var olan ortak özelliklerin konuşulduğu ziyarette, dostluk bağının daha da güçlenmesi için ortak işbirliği çalışmaları yapılmasından söz edildi. 

KENT GEZİSİ YAPILDI

Ziyaret programının ilk gününde Aytos Belediyesi’ne resmi ziyaret gerçekleştirildi. Dostluk ilişkileriyle atılacak her adımın çok anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Işıklar, ortak çalışmalardan mutluluk duyacağını belirtti. Aytos Belediye Başkanı Vasil Edrev, Meclis Başkanı Rujdi Hasan ve Başkan Işıklar arasında karşılıklı hediyeler takdim edildi. Üç gün süren ziyaret programı kapsamında Aytos, Nesabar, Varna ve Burgas’da şehir gezisi yapılarak, kent örnekleri ve kültürel çalışmalar rehber eşliğinde incelendi. Silivri heyeti, Aytos’ta yetişmiş, Avrupa ve Dünya’da çeşitli spor dallarında dereceler yapıp ödüller almış sporcuların ödül törenine de katıldı. 

BURGAZ İL MÜFTÜSÜNE ZİYARET

Işıklar ve beraberinde bulunan heyet, Burgaz Bölge Müftüsü Selahattin Muharrem’i de ziyaret etti. Muharrem, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Silivri heyetine teşekkür etti. Başkan Işıklar; “13 yıldır süre gelen kardeşlik ilişkilerimizin devamını görmek çok güzel. Belediye Başkanımız, Meclis Başkanımız ve Bölge Müftümüzün bize göstermiş oldukları samimi ilgiden dolayı şahsım ve heyetimiz adına teşekkür ediyorum. Bu şehirlerimiz var oldukça kardeşliğin ve dostluğun sürmesini temenni ediyorum” dedi. 

Foto galeri için alternatif link