Silivri'den İsrail'e lanet yağdı

Ak Parti Gençlik Kolları ve İHH'nın organizasyonuyla gece pazarı önünde toplanan yüzlerce kişi, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını yürüyüşle protesto etti. Eylem sırasında İsrail bayrağı yakıldı.

Silivri'den İsrail'e lanet yağdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Ak Parti Gençlik Kolları ve İHH’nın organizasyonuyla gece pazarı önünde toplanan yüzlerce kişi, İsrail’in Gazze’ye saldırılarını yürüyüşle protesto etti. Eylem sırasında İsrail bayrağı yakıldı. 

Silivri’de Ak Parti Gençlik Kolları, İHH İnsanı Yardım Vakfı, Memur-Sen, İmam Hatipliler Derneği ve İlim Yayma Cemiyeti ile birçok sivil toplum kuruluşunun organizasyonuyla toplanan yüzlerce vatandaş, İsrail’in Gazze’ye saldırılarını protesto yürüyüşüyle kınadı. 

Yürüyüşe katılan çok sayıda vatandaş ilk olarak gece pazarı önünde toplandı. Grup, sloganlar atarak Silivri sahilinde bunan zabıta noktasına kadar yürüdü."Katil İsrail hesap verecek", "İsrail yıkılsın, Filistin'e özgürlük", "Hamas'a selam, direnişe devam", "Filistin halkı yalnız değildir" ve "Müslüman uyuma kardeşine sahip çık" gibi sloganlar atarak tekbir getirdi. Burada protestoya destek veren STK yöneticileri birer konuşma yaptılar. Kalabalık, yapılan konuşmalar sırasında İsrail bayrağını yaktı. Yapılan duanın ardından toplanan grup olaysız dağıldı.

Haberin videosu için alternatif link