Silivrili çocuklar çok şanslı

Silivri Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını sergiler, atölyeler, oyun alanları, tiyatrolar ve hediyeler ile çocuklar için unutulmaz bir hale getirdi.

Silivrili çocuklar çok şanslı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için dolu dolu bir program hazırladı. Hafta boyunca devam edecek kutlamalar kapsamında çocuklar için sergiler, atölyeler, oyun alanları, tiyatrolar ve sürprizler hazırlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, etkinliklerin ilk gününde sahilde çocuklarla bir araya gelerek onlara hediyeler dağıttı. Sahilde her yıl oluşturulan oyun ve aktivite alanlarında renkli, bir o kadar da keyifli bir gün yaşayan minikler, palyaçolarla gün boyu eğlenirken, yüz boyama etkinlikleri ve sahne gösterileri ile eğlenceli saatler geçirdi.

Çocuklara çevre bilinci aşılandı

Sahilde bir stant kurarak çocuklara çevre bilinci de aşılayan Silivri Belediyesi, geri dönüşüm, ambalaj atıkları, atık piller ve bitkisel atık yağlar konularında bilgiler vererek, çocuklara geri kazanım ve atık piller konusunda eğitici kitaplar hediye etti.

Sibercan çocuklarla buluştu

Sanal dünyanın gerçek kahramanı olarak Türkiye’yi gezen Sibercan, Silivrili çocuklarla buluştu. Silivri Belediye Tiyatrosu Önder Yılmaz Sahnesi’nde gerçekleşen çocuk tiyatrosunda Yüksel Ünal, SİBERCAN karakteri ile 9-15 yaş arasında okul çağındaki çocuklara ve ailelerine eğlenceli bir gösteri sundu. Pedagogların denetiminden hazırlanan gösteride, internetin getirdiği olumsuzlukların ancak eğitim ve bilinçli kullanım ile denetim altına alınabileceği anlatıldı. Silivri Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenlikleri hafta boyunca devam edecek.