Silivri'ye kedi toplama merkezi kuruluyor

Kalp ve Damar Cerrahı Profesör Doktor Bingür Sönmez, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek, Silivri’de kurmak istediği Kedi Toplama Merkezi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Silivri'ye kedi toplama merkezi kuruluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Profesör Doktor Bingür Sönmez, geçtiğimiz günlerde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici ve Belediye Veteriner Hekimi Ümit Kiracıoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Silivri’ye bir Kedi Toplama Merkezi kurmak istediğini dile getiren Sönmez, Işıklar’dan yer konusunda yardım istedi. Ailece hayvanları çok sevdiklerini, eşinin sokakta bulduğu aç ve sahipsiz kedileri eve getirdiğini söyleyen Sönmez, kurulacak merkezde kedilerin bakım ve aşılama çalışmalarının da yapılmasını istediğini dile getirdi.

Profesör Doktor Bingür Sönmez’in ziyaretinden mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Işıklar, bölgede ihtiyaç duyulan bu merkezin Silivri’de yapılmasından memnun olacağını dile getirerek, destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.