Siyasiler Romanların gecesine katıldı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Akparti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş,Akparti 3.Bölge Milletvekili adayı Tülay Kaynarca,Bağımsız Milletvekili adayı Ümit Ülgen Yeni Mahalle Roman Derneği’nin düzenlediği dayanışma yemeğine katıldı.

Siyasiler Romanların gecesine katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

IŞIKLAR; “PAZARA KADAR DEĞİL, MEZARA KADAR YANINIZDAYIZ” 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, CHP İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Yeni Mahalle Roman Derneği’nin düzenlediği dayanışma yemeğine katıldı. Başkan Işıklar, gecede yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün burada dernek olma, birlik ve beraberlik içinde hareket etme girişimlerini de gönülden kutluyorum. Sorunların ortak bir karar ve hareketle, daha hızlı bir şekilde çözüme götürüleceğine inanıyorum. Roman kardeşlerimiz, Osmanlı’dan beri yüzyıllardan günümüze kadar her ilçemizde toplumun ayrılmaz bir parçası olmuştur. Kültürü, geleneği, doğuştan olan yetenekleri ile neşeli ve pozitif enerjilerini topluma yansıtan bireyler olarak bizlerin gönlünde yer almışlardır. Derneğe, elimizden gelen yardımı yapacağımızın da sözünü veriyorum. Biz pazara kadar değil, mezara kadar yanınızdayız. Bunu da yaptığımız hizmetlerle ortaya koyuyoruz” dedi. 

 

ROMANLAR’DAN KARAKAŞ’A TEŞEKKÜR

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, romanlara “Sizleri hep kardeş gördük” şeklinde seslendi. Romanlar da gecelerini düzenlemede katkı sağlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a teşekkür etti.

Silivri Araptepe Mevkii Yeni Mahalle Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Silivri’de faaliyete girdi. Dernek yönetimi, kuruluşu düzenlediği eğlence ile kutladı. Palmiye Düğün Salonu’nda düzenlenen eğlenceye AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Silivri İl Genel Meclis Üyeleri de katılarak, romanların sevincine ortak oldu.   

DEMİRBOZAN TEŞEKKÜR ETTİ

Silivri Araptepe Mevkii Yeni Mahalle Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Demirbozan gecede yaptığı konuşmada AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a katkıları ve desteği için teşekkür etti. Demirbozan, “Bu geceyi Metin Başkanımız sayesinde gerçekleştirdik. Metin Başkanımız bize her zaman ağabeylik yaptı. 1923’ten beri bizim haklarımız hep çalındı. Şimdi, hakkımızı hukukumuzu koruyan bir Recep Tayyip Erdoğan vardı. Ben yıllarca çöplük içinde de yaşadım, her şeyi gördüm. Bugünleri de yaşıyoruz ve bize desteğini eksik etmeyen Metin Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 

KARAKAŞ: SİZLERİ HEP KARDEŞ GÖRDÜK

Alkış yağmuru ve sevgi seli altında sahneye çıkan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Metin Başkan”, “Büyük Başkan” sloganları arasında güçlükle konuşabildi. Karakaş, “Ben sizi hep kardeşlerim olarak gördüm. Hükümetimiz ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da, sizleri hep bir kardeş olarak gördü. Birileri sizi yıllarca hep arka bahçesi olarak gördü, yıllarca hep sizi kandırdı ama sizi kandıranlara 12 Haziran’da en güzel cevabı vereceğinize inanıyorum. Sizi bir zamanlar adam yerine koymayanlar, çöplükte yaşamaya mahkum edenlere en güzel cevabı sandıkta vereceğinizi de biliyorum” dedi. 

KAYNARCA: NEŞE VE SEVİNÇLE SANDIĞA GİDECEĞİZ

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca da konuşmasında, “Sevgili kardeşlerim, sizlerde hep neşe ve sevinç görüyorum. 12 Haziran’da neşe ve sevinçle sandığa gideceğiz. 12 Haziran akşamı da inşallah siz sevgili kardeşlerimin desteğiyle de yine birlikte eğleneceğiz” dedi.

HABERİN VİDEOSU HAZIRLANIYOR...