Teşekkürler Silivri!

Yayın hayatına başladığı günden itibaren birçok yayın organına örnek olan ve sosyal medyada Silivri'nin en çok takip edilen yayın kuruluşlarından biri olan Silivri Haber Ajansı (SHA),2017 yılı içerisinde 3,5 milyon ziyaretle okuyucularının tercihi olmaya devam etti.

Teşekkürler Silivri!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2009 yılından bu yana ürettiği tarafsız haberleri ve olaylara objektif bakış politikasıyla 2017 yılını da yüz akıyla kapattı.
İnternet dünyasının otoritesi olan Google Analytics verilerine dayanarak elde edilen sonuçlara göre SHA’nın web sitesini 2,1 milyon kişi tarafından 3,5 milyon kez ziyaret edildi.

SHA kurucusu ve imtiyaz sahibi Yusuf Eker “2009 yılından bu yana okuyucularımıza en taze haberi en doğru şekilde vermek için adeta kendimizle yarıştık. Bizlere güvenen okuyucularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.2018 yılında da en doğruyu, en hızlı şekilde verebilmek adına elimizden gelenin de fazlasını yapacağımıza, duyulan güveni sarsmayacağımıza ve 2009 yılında başlayan heyecanımızı ilk günkü gibi koruyup yayın politikamızdan taviz vermeden emin adımlarla yürüyeceğimize, SHA’nın, Silivri’nin en değerli markalarından biri olduğunu bilerek, sorumluluğumuzun gereğini yapacağımıza söz veriyoruz “dedi.