Tokatlılar Işıkları ziyaret etti

Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yöneticileri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Tokatlılar Işıkları ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri’de bulunan hemşeri derneklerini tek çatı altında toplayan Tokatlılar, yeni oluşumlarının ardından Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek, kendilerini tanıttılar. Ziyarete; Silivri Tokatlılar Dernek Başkanı Ahmet Bekar, Tokat Dutlucalılar Dernek Başkanı Rasim Yağar, Selimpaşa Kuşculular Dernek Başkanı Ömer Geçit, Gümüşyaka Tokatlılar Dernek Başkanı Osman Güler, Tokat Artova Deveci- Kargın Dernek Başkanı Halit Kızılateş, Tokat Sulusaray- Buğdaylılar Dernek Başkanı Hayreddin Yılmaz, Tokat Reşadiye- Bozcalılar Dernek Başkanı Hüseyin Ilık ile Tokatlı CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Şenel Yıldırım da katıldı. İlçe genelindeki tüm Tokat ili hemşeri derneklerini birleştirerek, tek çatı altında toplandıklarını ifade eden Tokatlılar; gelenek ve göreneklerini daha güçlü bir şekilde yaşatarak, ilçe sorunlarına çözüm konusunda da el birliğiyle çalışacaklarını ifade ettiler.

 

IŞIKLAR BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Tokatlıların tek çatı altında toplanmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Ortak alınan kararların çok daha sağlıklı ve güçlü sonuçlar doğuracağını ifade eden Başkan Işıklar, Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.