Torba Yasa Teklifi kabul edildi

Özel hayatın gizliliğinin ihlali durumlarında internete erişimin Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından önlenmesinin de öngörüldüğü 125 maddelik Torba Yasa Teklifi kabul edildi.

Torba Yasa Teklifi kabul edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Özel hayatın gizliliğinin ihlali durumlarında internete erişimin Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından önlenmesinin de öngörüldüğü 125 maddelik Torba Yasa Teklifi ile ilgili Genel Kurul’da yapılan görüşmeler tamamlandı, maddelerin tamamı kabul edildi.

Kamuoyunda “Torba Yasa” olarak bilinen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin geçen haftadan bu yana yapılan görüşmeleri tamamlandı ve toplamda 125 madde olan teklif metni kabul edildi.

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, teklif metni içinde bulunan olumlu maddeleri desteklediklerini, olumsuz maddelerle ilgili Anayasa Mahkemesine dava açacaklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, “El birliği ile çıkarttığımız bu iyi ve güzel kanunun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.