TÜGVA doğa kampı başvuruları başladı

TÜGVA, İBB ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği ortaokul yaz okulu ve lise doğa kampı başvuruları başladı.

TÜGVA doğa kampı başvuruları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'dan öğrencilere dolu dolu bir yaz tatili geçirmeleri için muhteşem fırsat!

Katılımın tamamen ücretsiz olduğu yaz okulu çalışmalarında öğrenciler ekipman, ders materyalleri, spor malzemeleri, yiyecek ve içecekler içinde ücret ödemeyecek.

Ortaokul öğrencileri için 3-28 Temmuz tarihleri arasında Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulunda, hafta içi her gün 09.30-17.00 saatleri arasında yaz okulu gerçekleştirilecek. Öğrenciler 2 saat Kur'an-ı Kerim, Ahlak, Adab-ı Muaşeret gibi dersler görüp günün geri kalanında mini golf, satranç, mangala, dart, halat çekme gibi zihinsel ve fiziksel gelişimlerini destekleyen spor branşlarıyla ilgilenecekler.

Liseli Doğa Kampında ise Kız ve Erkek öğrenciler için 2 farklı tarihte Edirne-Keşan-Saros körfezinde bulunan Gökçetepe Tabiat Parkı'nda kamp yapılacak. Erkek öğrenciler 24-28 Temmuz, kız öğrenciler ise 14-18 Ağustos tarihlerinde katılım sağlayacak. Çadırda konaklamalı gerçekleştirilecek kamp programında yüzme, okçuluk, mini golf, mangala, oryantiring gibi sporlarla beraber macera parkuru ve gece yürüyüşleriyle öğrenciler adrenalinin doruklarına ulaşacaklar.

Yapılacak bütün eğitim ve sporlarda alanında uzman isimlerin desteği alınacak. Sizlerde bu yaz tatilini değerlendirmek ve arkadaşlarınızla unutulmayacak anılar yaşarken bir yandan da manevi dünyanızı zenginleştirmek istiyorsanız sınırlı kontenjanlar için başvuru adresi: 0536 492 91 88- 0541 973 86 93