Turan'dan jet açıklama

Silivri Belediyesi Eski Başkanlarından Hüseyin Turan, Gazete İstanbul'da yayımlanan haber üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Turan 'Doğru ben hizmet ederek bu Milletin Duası Elime Yüzüme Bulaştı. Eline yüzüne bulaşmayan kimse o düşünsün 'ifadelerini kullandı.

Turan'dan jet açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazete İstanbul’un bugün ki sayısında yayımlanan haber üzerine sosyal medya hesabından konuya açıklık getiren Silivri Belediyesi Eski Başkanlarından Hüseyin Turan şu ifadeleri kullandı;
“Sn Ali Tarakçı Sn Mehmet Mert Sn Fatma Sarıbıyık Yıldırım ve Sn Ekrem Hacıhasanoğlu, bugün GAZETEMİSTANBUL GAZTESİNDEKİ yorum ve değerlendirme haberiniz yanlış ve haksızlık üzerinedir. Şöyle ki: Benım Bel Başkanlığımda meclis ( Ak parti, CHP ve GP) üyelerinin tümünün oy birliği ile kültür merkezinin yapımı İşadamı Ahmet Öztek tarafından yapılması kabul edilmişti. Görev sürem 2009 Mart ayında bitince öyle kaldı. Sn Başkan Özcan beyle 2010 yılı ocak ayında Jasmin restaurant yapılan 13 kişilik görüşmede, Özcan bey Ahmet beyden tarla isteyip( resmi bağış) bundan sonrasını Belediyenin yapmasını istedi. Ahmet beyde - Benım yapma ile ilgili taahhüdüm var, böyle bir şey veremem Dedi ve 30 ayda sıvası bitmiş bir şekilde bitiririm dedi. Bende 30 ay çok, 18 ayda bitmesi gerekiyor ve kalan kısmı da İBB ye bitittiririm dedim. Özcan Bey arsa-tarlada ısrar edince, Ahmet bey yapmaktan vazgeçti.
Şimdi burada kabahat ve dayatma kimde ????? 2010 yılında başlansa bugün en az 3-4 senelik KÜLTÜR MERKEZİMİZ olmazmıydı ?
Şimdi soruyorum KİM ? Eline yüzüne bulaştırdı??!!!
Sevgili GAZETEMİSTABUL ailesi benim dönemimde ALTYAPI, ÇÖP, BELEDİYE BİNASI, DOĞAL GAZ, ADLİYE BİNASI, YOLLAR, DEVLET HASTANESİ, TOPLU KONUTLAR, OKULLAR, CAMİLER vs vs .. Yaparakmı ? Elime yüzüme bulaştırdım ?
Birde bu dönem SÖZ VERDİKLERİNİ YAPMAYANLAR HİÇ BİR YERLERİNE BULAŞTIRMAYANLARLAMI aynı kefeye konulmak beni üzdü.. !
Doğru ben hizmet ederek bu MİLLETİN DUASI ELİME YÜZÜME BULAŞTI.. Eline yüzüne bulaşmayan kimse o düşünsün?!!
Selam ve saygılarımı sunar, çalışmalarınızda başarılar dilerim .
Hüseyin TURAN(2004-2009 Silivri Bel Başkan'ı )