Türkiye Gençlik Vakfından bağımlılık konferansı

Türkiye Gençlik Vakfı Silivri Temsilciliği gençlerin bağımlılıklardan korunmasına yönelik çalışmalar kapsamında Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman'ı konuk etti.

Türkiye Gençlik Vakfından bağımlılık konferansı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Gençlik Vakfı Silivri Temsilciliği Salim Çavdar'ın yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Ertuğrul Gazi Ortaokulunda, “Gençlik ve bağımlılık” konulu konferans düzenlendi. Programda Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman sigara, alkol, bonzai gibi maddeler ile ilgili aile bireylerine ve yetişkinlere özel bilgiler verdi. Konferansta madde bağımlılarının yaşamlarına girerek onların duygu ve düşüncelerine bire bir tanık olarak yaşadıklarını ve bu gençlerimiz için yapılması gerekenleri, öğretmenlerin öğrenciler üzerindeki etkinliklerini kullanmaları için yapmaları gerekenleri anlatarak tavsiyelerde bulunan Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman verdiği konferansla dinleyenler tarafından beğeniyle karşılandı.

Konferans sonunda Okul Müdürü Ahmet Öngel ve Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman'a katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi verildi. Konferans çıkışında Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman “Apaçi gençlik” isimli kitabını katılımcılar için imzaladı.