'Uluslararası Çalgı Koleksiyonu' Ankara'da açıldı

Silivri'de başarılı çalışmalara imza atan Müzik Öğretmeni Volkan Yaran, 'Kültürler Çalgılarda Yaşıyor' temalı etkinlik için özel davet alarak Ankara'da 'Uluslararası Çalgı Koleksiyonu Sergisi' açtı.

'Uluslararası Çalgı Koleksiyonu' Ankara'da açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de başarılı çalışmalara imza atan Müzik Öğretmeni Volkan Yaran, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ev sahipliğinde, Gazi Üniversitesi’nin işbirliğiyle düzenlenen ‘Kültürler Çalgılarda Yaşıyor’ temalı etkinlik için özel davet alarak Ankara’da “Uluslararası Çalgı Koleksiyonu Sergisi” açtı.

Serginin açılışı bugün gerçekleştirilirken, Silivri’nin tanıtımına üst düzey katkı sağlayan Volkan Yaran büyük beğeni aldı. Açılışla ilgili açıklama yapan Yaran, “T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ev sahipliğinde ve Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü işbirliğiyle Ankara sergimin açılışını Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Şube Müdürleri Ali Rıza Yarar, Asuman Oltan, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof.Dr.İsmet Doğan, Prof .Dr.Türker Eroğlu ve Ankaralı sanatseverin katılımıyla gerçekleştirdik. Benim adıma çokça değerli olan bu sergide tüm emeği geçenlere teşekkürler” dedi.

Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Müdürlüğü, Necati Kültür Evi, Hasan Rıza Salonu'nda açılan sergi 26 Kasım tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak