Vali Şahin Silivri'de incelemelerde bulundu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Silivri'ye gelerek Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar'ı, Silivri İşadamları Derneğini ve Bayburt Çerçi köyü Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Vali Şahin Silivri'de incelemelerde bulundu.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca ve Binkılıç’ta ki incelemelerinin ardından Silivri’de ki ilk ziyaretini Silivri Kaymakamlığına yaptı. İlçe Kaymakamı Faruk Bekârlar, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Şahin, başta asayiş, eğitim, sağlık ve sosyal projeler olmak üzere ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra başarı dileklerini ileterek Kaymakamlıktan ayrıldı.

Vali Şahin’in ikinci durağı Silivri İşadamları Derneği oldu. Burada Dernek başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Vali Şahin, yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tanışarak derneğin faaliyetleri ve dernek üyelerinin sorunları hakkında bilgiler aldı.

Vali Şahin ve beraberinde ki heyet Olta Restaurant’ta düzenlenen öğle yemeğinin ardından Bayburt Çerçi köyü Kültür ve Dayanışma Derneğini de ziyaret eden Vali Şahin ve beraberindeki heyet burada vatandaşlarla bir araya geldiler. Bir süre sohbet eden Şahin, hemşerileri il birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra İlçeden ayrıldı.