Yardım Kampanyası Sürüyor

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Van’daki deprem bölgesi için sürdürdüğü yardım kampanyasında toplanan 237 koli daha afet bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Yardım Kampanyası Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Van’da ki deprem bölgesi için başlattığı yardım kampanyasında gelen bağışlar, Makbule Yönel İş Merkezi 2. Katta bulunan Silivri Belediyesi Kent Konseyi Ofisi’nde toplanmaya devam ediyor. Silivrililerin büyük oranda destek verdiği kampanyada ilk gün 195 koli, ikinci gün de toplanan toplam 5100 parça ürün, 237 koli halinde afet bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Bağışların toplandığı Silivri Kent Konseyi Ofisi iletişim numarası 728 4011.

 

IŞIKLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Silivrililere yardımlar konusunda gösterilen hassasiyet için teşekkür eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Yardım kampanyasını başlattığımız günden bu yana ciddi oranda yardım topladık. Özellikle en yoğun olarak aldığımız giysi yardımlarını bölgeye ulaştırdık. Bundan sonraki süreçte özellikle bebek bezi, mama, hijyenik malzeme ve kuru gıda konusunda yardımların devamını diliyoruz. Tüm hemşerilerime gösterdikleri hassasiyet ve destekler için teşekkür ederim” dedi.