Yardım Kolileri Yola Çıktı

Silivri Belediye Başkanlığınca Van’da ki deprem bölgesi için başlatılan yardım kampanyasında toplanan ilk bağışlar afet bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Yardım Kolileri Yola Çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanlığınca ,Van’ın Tabanlı Köyü’nde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından başlatılan yardım kampanyasında toplanan 195 koli afet bölgesine ulaştırılmak üzere yol açıktı. 436 adet kuru gıda, 7743 adet kadın, erkek çocuk giysisi, 164 adet ayakkabı, 169 battaniye ve yorgan, 5 soba, 169 mama ve biberon, 204 paket çocuk bezi, 69 adet temizlik malzemesi ve 55 koli sudan oluşan 195 koli, Başkan Işıklar’ın oluşturduğu ekiple tek tek kolilere yerleştirilerek, içinde yer alanlar üzerine etiketlendi. 

BAĞIŞLAR TOPLANMAYA DEVAM EDİYOR

Bağışlar, Makbule Yönel İş Merkezi 2. Katta bulunan Silivri Belediyesi Kent Konseyi Ofisi’nde toplanmaya devam ediyor. Silivrililerin büyük duyarlılık gösterdiği yardım kampanyasında; su, hijyenik malzeme, battaniye, yorgan, mama, her türlü kuru gıda ve kışlık giysi toplanıyor. Silivri Belediyesi ekipleri, taşınamayacak büyüklükte ve ağırlıkta olan yardımları evlerden teslim alıyor. Bağışların toplandığı Silivri Kent Konseyi Ofisi iletişim numarası 728 4011