Yavuz Selim İlkokulu'ndan polis ve jandarmaya taziye ziyareti

Silivri Yavuz Selim İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri son zamanlarda yaşanan hain terör saldırılarında şehit olan polis ve askerler adına taziye ziyaretlerinde bulundular.

Yavuz Selim İlkokulu'ndan polis ve jandarmaya taziye ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizin geçtiğimiz haftalarda yaşadığı hain terör saldırılarına bir tepki de Silivri Yavuz Selim İlkokulu öğrenci, öğretmen ve velilerinden geldi.  Yavuz Selim İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinden bir grup önce İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen patlamada şehit olan çevik kuvvet polisleri için baş sağlığı dilemek ve yaralılar adına da geçmiş olsun dileklerini iletmek için Selimpaşa Şehit Emin İspir Polis Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Selimpaşa Şehit Emin İspir Polis Merkezi ziyaretinin ardından da Kayseri’deki terör saldırısında şehit olan ve yaralanan askerler adına da Selimpaşa Jandarma Karakolu’nu ziyaret ettiler. Burada da şehitler için baş sağlığı dileyen grup yaralı askerler için de geçmiş olsun dileklerini iletti. Jandarma Karakol Komutanı’ndan jandarmanın görevleri hakkında bilgiler de alan öğrenciler, “Bizler yataklarımızda rahat uyuyorsak sizlerin sayesinde” diyerek ziyaretlerini sonlandırdı.