Ziraat Bankasına soygun girişimi

Fenerbahçe-Galatasaray lig maçı nedeniyle sokakların tenhalaşmasını fırsat bilen hırsızlar, Aliçetinkaya Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası'na ait ATM'yi soymaya kalkıştılar. Polisin olay yerine gelmesiyle kaçan hırsızların yakalanması için inceleme başlatıldı.

Ziraat Bankasına soygun girişimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Cuma akşamı Fenerbahçe-Galatasaray lig maçı nedeniyle sokakların tenhalaşmasını fırsat bilen hırsızlar, Ziraat Bankası’na ait ATM’yi soymaya kalkıştılar. Cuma akşamı saat 22:00-23:00 sularında, Aliçetinkaya Caddesi üzerindeki ATM’nin arka kapısını zorlayarak açmaya kalkışan kişi veya kişiler, alarmın devreye girmesi ve polisin olay yerine intikal etmesi sonucunda amaçlarına ulaşamadılar. Akşamın karanlığından faydalanarak kaçarak izlerini kaybettiren kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı inceleme başlatıldı.

KAMERALAR İNCELENECEK

Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası’na ait ATM’yi soymaya kalkışan kişi ya da kişilerin kimlik tespiti ve yakalanması için çevrede bulunan kameralar incelemeye alındı. Olay Yeri İnceleme Ekibi’nin çalışmaları sırasında, ATM’yi soymaya kalkışan kişi ya da kişilerce hırsızlıkta kullanılan bir torba içerisindeki aletlerde ele geçirildi.

SEVİM VE İŞCAN’DA OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Ziraat Bankası’na ait ATM’nin soyulmaya kalkışılmasının ardından, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Ender Sevim ve Müdür Yardımcısı Atalay İşcan’da olay yerine gelerek incelemelerde bulundular.

Kaynak:Meydan Gazetesi