Siyah olan aşkını kırmızı yaşayan kadın !

65 yaşında olan Sultan hanım. Abisinin yaşadığı apartman dairesinin hemen yanında yer alan küçük, tek göz bir gecekonduda yaşıyor.

Siyah olan aşkını kırmızı yaşayan kadın !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Delisin sen” demeden önce ufaktan önce bir “neden acaba ”dense daha güzel olmaz mıydı?

Yargılamadan, teşhis koymadan, önyargılı davranmadan önce bir sorulsaydı daha etik olmaz mıydı?

İnsanların başına gelen olumsuzluklar, hayat şartları, yaşam kalitesi, ekonomi say say bitmez bunlar. Sadece bazıları bu sorunlarla başa çıkamayıp kimi aklını kimi sağlığını kaybetmekte, dolayısıyla psikolojik sorunlar yaşamayı başladığında çevresi mahallesi, toplumun ne dediği artık umurunda olmıyor. Hani o “Elalım ne der “diye bir düşünce hapishanesi var ya? Hani onlar yüzünden çok sevdiğin eşini bile mahalleye girerken bırakmak “şimdi derler kaç yaşında hala tutunuyorlar ”diye.Hani ailelerin zorla başkalarınla evlendirmeleri çocukları vs.

Bu örnekler yüzlercedir biliyorsunuz ki. Her şeyi zorlaştıran bizleriz, sonra da her şeye isyan eden yine bizleriz.

Oysa çook basitti her şey “SADECE SEVGİ VE HOŞGÖRÜYLE SAYGI DUYABİLMEKTİ” !

Tıpkı Konya'da yaşayan ve Konya halkının Sultan hanıma gösterdiği sevgi benimseme ve hoşgörülü davrandığı gibi.

Evet 17 yaşında büyük bir aşka düşmüş. Fakat ailesi onu başkasıyla nişanlanmaya zorlamış. Aşkı için her şeyi yapabilecek kadar tutkulu bir kadın olan Sultan Abla, nişanlısından ayrılmış ve aşık olduğu adama kaçmış.Çocuk sahibi olamadığı için eşinin onu terk etmesi ile gerçekleştiğini söylüyor.Yaşadığı küçücük evinde, tüm gün Yeşilçam filmleri izliyor, bir zamanlar yaşadığı ve hissettiği aşkı hatırlıyor. Artık televizyonda eskisi gibi Türk filmlerinin yayınlanmamasından yakınıyor. 

Halen kendi dünyasında yaşamasının mutluluğunu tek başınada olsa yaşamakta.

Siyah olan aşkını kırmızı olarak yaşamaya devam ediyor Sultan abla.

"Yalnızlık siyah bilinirdi sen onu kırmızı yaşayan biri olarak saygı ve sevgilerimi sunuyorum ve kırmızı sana çok yakışıyor.Konya senle çok daha güzel !

Sevgiyle kalın...