Hayırsever Çiftten Silivri'ye Kız Yurdu

Başkan Işıklar, hayırsever işadamı Adem Ünal ve eşi Şule Ünal'ı evlerinde ziyaret ederek ilçeye kazandırmak istedikleri yurt ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Hayırsever Çiftten Silivri'ye Kız Yurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Işıklar, hayırsever işadamı Adem Ünal ve eşi Şule Ünal’ı evlerinde ziyaret ederek ilçeye kazandırmak istedikleri yurt ile ilgili görüşmelerde bulundu. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte GEMSAN A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ünal ve eşi Şule Ünal’ı evlerinde ziyaret etti. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği adına Silivri’ye bir kız öğrenci yurdu yapmak isteyen Ünal çiftine, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade eden Başkan Işıklar sürecin hızlanması adına gerekeni yapacaklarını dile getirdi. Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Otlatıcı ve Mehmet Has, İmar ve Şehircilik Müdürü Deniz Bayraktar, Plan ve Proje Müdürü Berrin Papila ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen Terlikçi de, planlama ve izlenecek süreç hakkında bilgi vermek üzere Işıklar’a gerçekleştirdiği ziyaretinde eşlik etti. 

IŞIKLAR; “HAYRINIZ İÇİN SİLİVRİ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Başkan Işıklar ziyaretinde sağlıklı yaşam konularına ilgi duyan Adem Ünal’a Gümüşyaka’da üretilen iyi tarım uygulamaları örneklerini içeren hediyeler takdim etti. İlçede kız öğrencilerinin yararlanabileceği bir yurt bulunmadığını ifade eden Işıklar; “Bölgemizde kız çocuklarımız için yurt yok. Bu yatırım Silivri için çok önemli. Bu hayrınız için teşekkür ediyorum. Biz de sürecin hızlanması adına ne gerekiyorsa üzerimize düşeni yapacağız” dedi.