Hırsız Polis kovalaması Büyükçekmece'de son buldu

Beylikdüzü'nde kapkaç girişiminde bulunan C. T. isimli (14) Kapkaççı çalıntı arabayla Beylikdüzü ve Büyükçekmece polisinin kovalamaca sonucunda Büyükçekmece'de son buldu.

Hırsız Polis kovalaması Büyükçekmece'de son buldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalıntı otomobille E-5 Yolu Silivri istikameti yönüne doğru Beylikdüzü'nden Büyükçekmece Mimarsinan’a kadar süren Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü nefes kesen kovalamanın ardından çalıntı araba ve sahte plaka ile kapkaç yapan C. T., Mimarsinan köprüsü üzerinde sıkışınca ters yöne doğru kaçmaya çalışınca kendisini takip eden Polis aracına çarparak kaçmaya çalıştı. Polis kapkaççının içinde bulunduğu aracın lastiklerine ateş ederek durdurduğu kapkaççı kıskıvrak yakalandı.
Beylikdüzü’nde kapkaç teşebbüsünde bulunan ve kapkaçı gerçekleştiremeden içinde bulunduğu 06 DM 9091 sahte plakalı çalıntı otomobil ile E-5 Karayolu Büyükçekmece Mimarsinan mevkiinde polis tarafından kıstırıldı. Bütün yolların tutulduğunu görünce otomobili Mimarsinan E-5 üzerinde "U" dönüşü yaparak kendinin ve trafikteki sürücülerin canını tehlikeye atan C.T. Trafiği de felç etti. 

Bugün öğlen saatlerinde meydana gelen olay sonucu E-5 karayolu Trafiği Silivri yönüne doğru uzun süre kilitli kaldı. Trafiğin felç olduğu olay yerine gelen Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Murat Başıbüyük’te olay yerine incelemeler de bulundu ve şahsı uzun takip sonu etkisiz hale getiren emniyet mensuplarını tebrik etti.