Hisar Design Silivri'de

Müşterilerine, vitrin dekor mamul üretimi ve lojistik hizmetleri, iç mekân tasarım ve uygulamaları, mekâna özel aksesuar tasarımları ve gerek alışveriş merkezleri gerek ise fuar ve diğer etkinliklerde komple çözümler sunduklarını belirten Hisar Design Görsel Sunum Yöneticisi Emrah Aydın ''Tasarım ve Uygulamalarımızın Silivri'de de görülmesini, beğenilmesini istiyoruz' dedi.

Hisar Design Silivri'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müşterilerine, vitrin dekor mamul üretimi ve lojistik hizmetleri, iç mekân tasarım ve uygulamaları, mekâna özel aksesuar tasarımları ve gerek alışveriş merkezleri gerek ise fuar ve diğer etkinliklerde komple çözümler sunduklarını belirten Hisar Design Görsel Sunum Yöneticisi Emrah Aydın “”Tasarım ve Uygulamalarımızın Silivri’de de görülmesini, beğenilmesini istiyoruz” dedi.

Hisar İnşaat Madencilik San. Güvenlik Sis. Temizlik Hiz. Ltd Şti grup şirketi olarak hizmet veren “Hisar Design” kendine özgü iç mekân tasarımları ile  Silivri’de hizmete girdi.

 

“TÜRKİYE’NİN HER BÖLGESİNE HİZMET VERİYORUZ”

Hisar Design’in Görsel Sunum Yöneticisi Emrah Aydın “6 yıl perakende sektörünün görsel düzenleme kadrolarında saha ve merkez ağırlıklı çalışmalarda bulundum.  Bu bilgi ve birikimlerimi ortaya çıkarmak için kendi işimi yapmaya karar verdikten sonra Hisar Design’i kurdum. Hali hazırda alanında uzman üç  iç mimar arkadaşımız,  birde iletişim danışmanımız bulunmaktadır. Ben de saha operasyonlarını yöneterek  çalışan biri olarak şirketimizi faaliyete geçirdik. Kurmuş olduğum şirketle iç mekan tasarım alanında Türkiye’nin her bölgesine hizmet vermeye başladık”dedi.

 

“ADIM ADIM KENDİ İŞİME “

Türkiye’nin öncü perakende satışı yapan bir  hazır giyim firmasının Görsel Düzenleme   kadrolarında çalışmaya başladım diyerek sözlerine devam eden Aydın “Çalışırken de görsel ve tasarım  alanında kendimi geliştirmek için birçok eğitim aldım.  Hedeflerime ulaşmak için adım adım ne gerekiyorsa onlarla ilgili dışarıdan tüm desteği sağladım. Çeşitli Üniversite ve özel eğitim kurumlarından  görsel sunum üzerine eğitimler aldım ”dedi.

 

“FİRMALARIN FUARLARDAKİ EN BÜYÜK DESTEKÇİSİYİZ”

Fuarlara katılacak olan firmaların en büyük partneri olduklarını da ifade eden Aydın “ Fuarlara katılacak tüm şirketlerin fuarlarda kendilerini en iyi şekilde tanıtabilmeleri adına kendi konseptlerine uygun onların istekleri doğrultusunda bizimde tasarım yeteneklerimizi ortaya koyarak kendilerini en iyi ifade edeceği şekilde tasarım ve uygulama şeklinde fuar stand hizmetleri de veriyoruz.”

 

“GÖRSEL DANIŞMALIK HİZMETİ DE VERİYORUZ”

“Herhangi bir firma bize geldiğinde fizibilite çalışması yapıyoruz. Daha sonra ekibimizle birlikte taslak bir çalışma oluşturuyoruz. Müşterimize istemiş olduğu hizmetin son şeklini sunarak çalışmalarımıza başlıyoruz. Mağaza vitrin tasarım ve uygulamasını yapıyoruz. Yine mağazalarda kurulu hazır, ürünlerini en doğru şekilde pazarlayabilmeleri için dışarıdan görsel danışmalık hizmeti de veriyoruz. “

 

“KÜÇÜK AKSESUAR TASARIMLARIMIZI SATIŞA SUNACAĞIZ”

“Yakın bir tarihte büyütmeyi, internet üzerinden hizmet vermeyi de planladığımız küçük ev, ofis ve iç mekânlarda kullanılabilecek kendimize  özgün aksesuar  tasarımlarımız var. İsmi ve tasarımı bize ait olan ürünlerin sergilenip satışa sunulduğu bir hizmeti de faaliyete geçireceğiz.

Projelerimizin birçoğunu İstanbul’da uyguladık. Tasarımlarımızın ve uygulamalarımızın Silivri’de de görülmesini, beğenilmesini istiyoruz. “

 

Hisar design; Hisar İnşaat Madencilik San. , Güvenlik Sis. Temizlik Hiz. LTD ŞTİ grup şirketi olarak hizmet vermektedir.

Hisar Design; vitrin dekor mamul üretimi ve lojistik hizmetleri, iç mekân tasarım ve uygulamaları, mekâna özel aksesuar tasarımları ve gerek alışveriş merkezleri gerek ise fuar ve diğer etkinliklerde komple çözümler sunmaktadır.

Bir araştırma sürecinin çeşitli dönemlerinde izlenilecek yolu ve işlemleri tasarlayan, günlük yaşama uyarlayan tasarım alternatifleri sunmaktayız. Şirket hedefimiz; iç mekân alanında Türkiye’de en büyük firmalarıyla çalışarak proje anlamında ilk 10 firma arasına girmek, adil, dürüst, inançlara ve farklılıklara saygılı olup, var olanla yetinmeyip, sürekli iyileşmek ve  gelişmektir.

İyi bir tasarım ortaya koyabilmek  için;  modayı, farklılıkları, markaları ve toplumu araştırıp bu bilgileri yetenek ile buluşturmak gerektiğinin bilincindeyiz.

 

EKİBİMİZ

EMRAH AYDIN-Görsel sunum ve operasyon yöneticisi

HAKAN AYDIN-İnşaat teknikeri ve proje sorumlusu

ERCAN BAKİ-İç mimar ve proje sorumlusu

GÜLDEN AKINCI- İç mimar

MERVE EROĞLU-İç mimar

SEDA KÜRÜM- Vitrin tasarımı ve iletişim sorumlusu

 

HİZMET VERDİĞİMİZ ALANLAR

İç mekan tasarımları ve ince yapı işleri, fuar stand tasarım ve uygulamaları, vitrin tasarım, üretim ve uygulama, görsel mağazacılık danışmanlığı

 

 

www.hisardesign.com