İşyerinde patlama: Ölü ve yaralılar var

Hayri Batur Caddesi'nde hurda üzerine kurulu bulunan bir işyerinde az önce şiddetli patlama meydana geldi. Patlamada 20 yaşındaki Salih Avcu hayatını kaybederken, 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İşyerinde patlama: Ölü ve yaralılar var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay bugün saat 17.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre: Toplanan atık parfüm şişelerinin preslenmesi sırasında bir parfüm şişesinin patlaması ve yangın çıkarması, diğer onlarca parfüm şişesinin de peşpeşe patlamasına neden oldu. Patlama nedeniyle işyerinde bulunan Salih Avcu(20) yaşındaki Salih Avcu hayatını kaybederken, yaralanan Ali İbrahim A. (15) ile Oğuzhan A. (14) ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yeni patlamalara karşı geniş güvenlik önlemlerinin alındığı olay yerine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel, Belediye Başkan Vekili Funda Serfice, Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Atilla Can da olay yerine gelerek, çalışmalara katıldılar. Salih Avcu'nun cenazesi olay yerine gelen Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mehmet Değiş'in yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.