Işıklar: Kadıköy'ün Onurlu Duruşunu ve Desteğini Unutmadık!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Halk Toplantıları kapsamında geçtiğimiz akşam Kadıköylü hemşerileriyle biraraya geldi. Işıklar, 'Seçimlerde sergilediğiniz o onurlu duruşu ve verdiğiniz desteği unutmak mümkün değil' dedi.

Işıklar: Kadıköy'ün Onurlu Duruşunu ve Desteğini Unutmadık!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Halk Toplantıları kapsamında geçtiğimiz akşam Kadıköylü hemşerileriyle biraraya geldi. Işıklar, “Seçimlerde sergilediğiniz o onurlu duruşu ve verdiğiniz desteği unutmak mümkün değil” dedi. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar halk toplantılarına Kadıköy Mahallesi ile devam etti. Başkan Işıklar, burada 2009-2014 döneminde yapılan çalışmalar ileriki süreçte hayata geçirilecek hizmetler hakkında bilgiler verdi. Kadıköy’den gördüğü desteği ve sergilenen onurlu duruşu asla unutmayacağını ifade eden Işıklar, özellikle planlar ve tamamlanmayan altyapı çalışmaları nedeniyle bazı hizmetlerin yavaş ilerlediğini söyledi. Silivri Belediyesi Başkan Yardımcıları, CHP Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları, CHP İlçe Gençlik Kolları, Birim Müdürleri ve Kadıköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Yeniçiftlik, Başkan Işıklar’a toplantıda eşlik ettiler.   


IŞIKLAR: HER KOŞULDA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kadıköy Mahallesi Halk Toplantısı’ndaki konuşmasında şunları kaydetti: “Büyük bir idari değişim yaşadık. Geçen dönem 8 belediye ve şimdi de 13 köy bize bağlandı. Yerel seçimlerden bu yana köylerin teslim alınması ve envanterlerinin çıkartılması için çalıştık. Eskiye oranla çok geniş bir görev alanımız oldu. Gerek ekonomik açıdan gerekse ülke genelindeki olumsuz hava şartları iyice zorlaştırdı. Ama biz sizlere her koşulda hizmet vermek için çabamızı sürdüreceğiz.” 


“BEŞ YILDIR BİZDEN BAŞKA GELİP HALİNİZİ SORAN OLDU MU?” 

İşler her zaman istendiği gibi ya da arzu edildiği süratte olamayabiliyor. Tabi bunda birçok etken var. Özellikle burada bizden beklenen yol düzenleme çalışmaları var. Ancak altyapı çalışmaları tamamlanmadan bizim bunu yapmamız doğru değil. Bu sizlerin parasıyla müsriflik yapmaktan başka bir şey olmaz. Diğer yandan 3 yıldır bekleyen planlar var. Su havzası nedeniyle bir türlü netleşmedi. Seçimlerde size gelenlere bu planların neden beklediğini, 5 yıldır bizden başka kimsenin gelip derdinizi neden dinlemediğini de sorun. 


“ONURLU DURUŞUNUZU UNUTMADIK” 

Bizim en büyük desteği aldığımız Kadıköy’ü unutmamız mümkün değil. O sergilediğiniz onurlu duruşu ve tavrı unutmadık. Ama dediğim gibi planlar nedeniyle bazı çalışmaları gerçekleştiremiyoruz. Sahanızı ve yollarınızı tamamlanmayan altyapı çalışmaları nedeniyle yapamıyoruz. Şubat ayında 1/1000’lik planları onaylayıp İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne sunacağız. Ondan sonra Kadıköy’ün önü açılacak.  

 

IŞIKLAR VATANDAŞI DİNLEDİ 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kadıköy’de gerçekleşen halk toplantısının sonunda dilek ve temennileri alarak vatandaşların sorularını yanıtladı.