Müslümanlar Avrupa'nın hâkimi olacak.

Balkanların Nostradamus'u olarak bilinen Bulgar kâhin Venüs ve Çin ile ilgili tahminlerde bulunmuş. 1996'da hayatını kaybeden Baba Vanga'nın 2018 kehanetleri merak konusu oldu.

Müslümanlar Avrupa'nın hâkimi olacak.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçek adı Vangeliya Pandeva olan Baba Vanga, 31 Ocak 1911'de bugün Makedonya topraklarında bulunan Strumitza köyünde dünyaya geldi.

Müslümanlar Avrupa'nın hâkimi olacak

16 yaşındayken bir fırtına sırasında yıldırım çarpması sonucu görme yeteneğini kaybeden Baba Vanga, bu tarihten sonra Orta Çağın ünlü kahini Nostradamus gibi, sonradan gerçek olan kehanetlerde bulunarak, uluslararası üne kavuştu. Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Baba Vanga'nın söylediklerinin büyük bülümü doğru çıktı. İkinci Dünya Savaşı’nın sonucundan Gandi’nin ölümüne, 11 Eylül saldırılarından Obama’nın ABD Başkanı olacağına kadar pek çok kehanette bulundu. Baba Vanga, Bulgaristan'da 1989 yılında devrilen eski komünist diktatör Todor Jivkov dahil çok sayıda devlet adamını kehanetleri ile etkiledi. İkinci dünya savaşı sırasında Nazi lideri Adolf Hitler tarafından bizzat ziyaret edilen, Rus gizli servisi KGB'nin bile tavsiyeler aldığı Baba Vanga, 1996 yılında 84 yaşında hayata veda etti. Vangelia Gushterova ya da kısaca Vanga Sovyetler'in çöküşünü bildi. Prenses Diana'nın ölümünü de.. Bulgar kâhin Baba Vanga’nın kehanetleri ölümünden sonra bile konuşuluyor. Balkanların Nostradamus'u olarak bilinen Bulgar kâhin Venüs ve Çin ile ilgili tahminlerde bulunmuş. 1996’da hayatını kaybeden Baba Vanga’nın 2018 kehanetleri merak konusu oldu. İngiltere'nin çok satan gazetelerinden The Sun, Baba Vanga'nın 11 Eylül saldırılarını ve IŞİD hakkında doğru tespitler yaptığını okuyucularına aktarırken, 2018 için de iki önemli tespitte bulunduğunu kaydetti. İşte Bulgar kâhin Baba Vanga’nın 2018 kehanetleri ve öngörüleriÖnümüzdeki sonraki yıllar için öngördükleri ise hiç de iç açıcı görünmüyor.

2018­ Dünyanın yeni süper gücü Çin Cumhuriyeti olacak. Sömürenler sömürge haline gelecek.

Balkanlar'ın Nostradamus'unun 2018'deki tahminleri ise bir hayli şaşırtıcı ve gerçekleşme olasılığı yüksek. Baba Vanga'nın 2018 için yaptığı ilk tahmin Çin ile ilgili. Kâhinleriyle bilinen Baba Vanga, 2018'de Çin'in ABD'yi geçerek Dünya'nın “Yeni süper gücü” olacağını iddia ediyor.

Son yıllarda ekonomisi yükselen Çin'in 1970'lerde dünya ekonomisine katkısı %4,1’ken bu rakam 2015'te %15,6’ya çıkmıştı.

Uzmanlara göre Baba Vanga, 2018'de Venüs'le ilgili bir gelişme yaşanacağını aktarıyor. Venüs'te yeni bir enerji formunun keşfedileceğini öngören Baba Vanga'nın bu kehanetinin de gerçekleşme ihtimali var. Her ne kadar resmi olarak Venüs'e bir uzay görevi planlanmamışken 2018'in ilk yarısında bilim insanı Eugene Parker'a ithafen isimlendirilen Parker Solar Probe, uzay mekiği Güneş etrafında incelemelerde bulunmak üzere gönderilecek.

Baba Vanga, 1968 yılında Prag kehanetinde, ”Prag’ı hatırlayın! Prag’ı hatırlayın! Şehrin üzerinde büyük güçler dolanıyor ve savaş, savaş diye çığlık atıyorlar. Prag, içinde balık tutacakları bir akvaryuma dönüşecek” demişti. Ardından Ağustos ayında Rusya, Prag'ı işgal etti ve uzun süre işgali sürdürdü.

1969 yılında Indıra Gandhi kehanetinde, Gandhi'nin ülkesinin başına geçeceğini ancak uzun süre kalamayacağını, ölümün buna engel olacağını, ölüm nedeninin elbisesinden kaynaklanacağını, ateşli dumanlı bir ölümle öleceğini söylemişti. 1984 yılında Indıra Gandhi bir televizyon kanalına röportaj vereceği için estetik kaygısıyla çelik yeleğini giymedi. Kanala giderken silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti.

Baba Vanga, Vladimir Putin kehanetinde, Vladimir' in zaferi dünyanın gidişatını değiştirecek, demiştir. 1994 yılında Rusya'nın Gürcistanı' ı işgal etmesi Putin'e devlet başkanlığının yolunu açmıştı.

Müslümanlar Avrupa'nın hâkimi olacak

2023 ­Yerkürenin yörüngesinde belli belirsiz bir değişiklik yaşanacak.

2026 ­Avrupa'nın nüfusu tükenme noktasına gelecek.

2028 ­Yeni bir enerji çeşidi geliştirilecek (büyük olasılıkla kontrol altına alınmış termonükleer reaksiyon). Yavaş yavaş açlığın önüne geçilecek. İçinde insan bulunan bir uzay gemisi Venüs'e yollanacak. 2033­ Kutuptaki buzullar eridikçe yerkürenin su seviyesi artacak.

2043 ­Dünya ekonomisi çok iyi durumda olacak. Müslümanlar Avrupa'nın hâkimi olacak.

2046 ­Tüm vücut organları yeniden üretilip çoğaltılabilecek. Hastalanan organın yerine yenisinin konması en çok kullanılan ve en basit tedavi yöntemi olacak.

2076 ­Sınıfsız bir toplum düzeni sunan Komünizm tüm dünyaya hâkim olacak.

2084­ Doğa yeniden canlanacak.

2088 ­İnsanların saniyeler için yaşlanmasına sebep olan yeni bir hastalık türeyecek.

2100 ­İnsan yapımı yapay bir güneş Dünya'nın karanlık yüzünü aydınlatmada kullanılacak.

2111 ­İnsanlar, androide benzer yaşayan robotlara dönüşecek.

2123 ­Küçük ülkeler arası savaşlar olacak. Büyük ülkeler tüm bunların dışında kalacak.

2164 ­Hayvanlar yarı insan haline dönüşecek.

2170­ Büyük bir kuraklık yaşanacak.

2183 ­Mars gezenindeki bir koloni nükleer güç haline gelecek ve Dünya'dan bağımsızlığını talep edecek.

2196 ­Asya ve Avrupa ırkları tamamen birbirine karışacak.

2201 ­Güneş'teki termonükleer reaksiyonların yavaşlaması sonucu hava sıcaklığı düşecek.

2256­ Bir uzay gemisi Dünya'ya yeni bir hastalık getirecek.

2221 ­Dünya dışı yaşam arayışında insanlar korkunç bir şeyle karşılaşacaklar.

2256- Uzay yolculukları Dünya’ya yeni hastalıklar getiriyor.

2262- Gezegenlerin yörüngeleri devamlı olarak değişmeye başlıyor. Mars, bir kuyrukluyıldızla çarpışma tehditi altında.

2480- İnsan yapımı iki güneş çarpışacak. Dünya tekrar karanlıkta kalacak.

3797- Dünyanın sonu… Dünya’daki tüm yaşam ölecek. İnsanlar yeni bir güneş sisteminde yaşam alanı arıyor.

Büyük kahin içinde bulunduğumuz yıl içinde böyle bir tahminde bulunmuş...

Müslümanlar Avrupa'nın hâkimi olacak

Trump’ın seçilmesinin ardından ABD’de her şeyin kötüye gideceğine söyleyenler, Baba Vanga’nın bu kehanetini de kanıt olarak kullanıyor. Gözleri görmeyen Bulgar kâhin Baba Vanga'nın, 11 Eylül saldırıları, 2004'teki tsunami felaketi ve IŞİD'in doğuşu gibi tahminlerinin ardından İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılacağını da önceden söylediği düşünülüyor. 1996'da 85 yaşında hayatını kaybeden Baba Vanga, Balkanların 'Nostradamus'u olarak biliniyor. Öte yandan ölümünden önce Bulgar kahin, büyük bir Müslüman savaşı olacağını söylemiş, bu kehanet terör örgütü IŞİD'in doğuşuyla ilişkilendirilmişti. Hatta Baba Vanga Suriye'de büyük Müslüman savaşı olacağını da öngörmüştü.

Nur içinde yatsın Baba Vanga ama bu dünyada en büyük ekisk "sevgi"idi ve gücü yeten yetene bir dünyada yaşadık, yaşıyoruz, yaşamaya da devam ediyoruz. Her ideoloji, din, inanç öz olarak insana anlamlı ve mutlu bir hayat için vardı oysa. İnsanın huzuru, kardeşliği hâkim kılabilmesi, anlamlı ve mutlu bir hayatın sahibi olabilmesi için araç bazen amaç haline geliyor ve aracın kendisi sorun çözmek yerine sorunları, düşmanlıkları derinleştiriyor, savaşlara sebebiyet veriyor. Habil ile Kabilden bu yana yeryüzünde savaşlar, kötülükler, düşmanlıklar, yıkımlar, açlık, sefalet... hiç bir zaman eksik olmadı. Gördüğüm o ki hiç de olmayacak. Dini, inancı, düşüncesi, rengi, cinsiyeti bizden farklı diye insanları öldürmek, düşmanlık gütmek her zaman için reddedilmesi gerekendir.Ahlaki değerlerin önemini yitirdiği, dostluk ve kardeşliğin, şefkat, merhamet, hoşgörü gibi duyguların unutulduğu ve maddiyatın en önemli güç haline geldiği günümüzde  nereye bakarsak bakalım yalnızlıktan isyan eden mutsuz insanlarla karşılaşıyoruz. Dünya artık şiddet ve nefretle dolu, merhametsizliğe ve bencilliğe, çıkar amaca boğulmuş durumda.Bütün bu olanlara baktığımızda altında "sevgisizlik" yattığını anlayabilmek güç değil çünkü sevgisizliğin kökeninde bencillik vardır...

O yüzden istisnasız her paylaşımımda olduğu gibi bu paylaşımımda da size SEVGİyle kalın diyorum...Çünkü dünyayı SEVGİ kurtaracak !

Chenay Kobak

Müslümanlar Avrupa'nın hâkimi olacak