Nitelikli dolandırıcılık

Dış görümüne önem veren kadınlar için üretilen destekli sutyen, korse, popo kaldırıcı derken şimdi de karşımıza bacak incelten çoraplar çıktı. Japon harikası olan bu çoraplar üretildi.'Flaseek' markası altında üretilen bacak inceltici çoraplara bir bakalım.

Nitelikli dolandırıcılık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nitelikli dolandırıcılık

Güzellik kavramı bedenle orantılı olup,  sağlığımızın önüne geçmesinin bedeli çok ağır ödenecektir...!

Nitelikli dolandırıcılık

Bu tarz ihtiyaçları gidermeden önce, mutlaka bir hekime danışılması taraftarıyım. Bacaklara bir baskı söz konusu ve bu kan dolaşımını ne yönde etkileyecek. Özellikle genç kızlar çok dikkat etmesi gerekiyor. Onlar daha fiziksel gelişimlerini tamamlamadan giymeleleri sağlık ve gelişim açısından tehlike arz edebilir.

Nitelikli dolandırıcılık

Genç kızlarımızın dış görünüşü, giyim kuşam yerine, daha çok, fiz iken beynen,kalben ve ruhen görünüşlerini dikkate alınması gerektiğine inanıyorum.

Lütfen genç kızlarımızı olduğundan daha büyük göstermekten vaz geçelim...Bırakalım çocukluklarını yaşasınlar zira ömürlerin sonuna kadar yetişkin olarak yaşayacaklar...

Dolapları değişik kıyafetler ve değişik makyaj malzemeleri yerine,kitaplarla dolduralım...

Bedenleri tok olup beyin ve ruhları boş kalmaları,bu hayatı acı ve büyük kayıplar içinde yaşayacakları anlama gelir...

Onlara en büyük desteğimiz, bu "hayat denilen savaş arenasında" beyinlerinle bilgilerinle adil bir şekilde savaşabilmeyi öğretmektir...

SEVGİyle kalın...

Chenay Kobak