Kılıçlı'da Işıklar ve Ekibini Kadınlar Karşıladı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekip arkadaşlarını, Küçükkılıçlı'da kahvehanede gerçekleştirilen halk toplantısında kadınlar karşıladı.

Kılıçlı'da Işıklar ve Ekibini Kadınlar Karşıladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekip arkadaşlarını, Küçükkılıçlı’da kahvehanede gerçekleştirilen halk toplantısında kadınlar karşıladı. 

Silivri Belediyesi Mahalle Konseyi çalışmaları kapsamında düzenlenen Halk Toplantılarının bir diğeri Küçükkılıçlı Mahallesi ile devam etti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekip arkadaşlarını, Kılıçlı’da kadınların ağırlıkta olduğu bir grup karşıladı. 

IŞIKLAR; “BU TABLO ÇOK ŞEY ANLATIYOR”

Kadınların toplantıya katılarak mahallelerinin eksiklerini anlatmalarından mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Işıklar; “Köy tüzel kişiliği kapanan yeni mahallelerimizde her gün toplantılar yapıyoruz. Bu akşam siz kadınlarımızın da bizi dinlemeye gelmesi çok güzel, bu fotoğraf çok önemli. Türkiye’nin gerçek yüzünün bu olduğunu anlamayanlara, fıtrat zihniyetine bizim bakışımızı bu tablo çok güzel anlatıyor. Bizim amacımız da bu! Bir arada olmak, kadın-erkek, çoluk-çocuk, doğu-batı ayırmadan hoşgörü içerisinde yaşamak. Erkekler bizi dinlemeye gelir ancak sizlerin burada olması çok önemli. Bu ülkeyi aydınlatacak, umutlandıracak sizlersiniz. Toplantımıza katılarak bizi yönlendirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Sizlerin istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı hayata geçireceğiz” dedi. Taleplerini liste halinde sunan mahalle sakinleri, doğal gaz ve su sıkıntılarını dile getirerek, Küçükkılıçlı’ya spor aletleri ve gençler için spor parkı istedi. 

Foto galeri için alternatif link