Koçer ADD'ni ziyaret etti

Silivri Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer ve yönetimini Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret ederek çalışmalar hakkında Başkan Yalçıntaş'tan bilgiler aldı.

Koçer ADD'ni ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Atatürkçü Düşünce Derneğine ziyarette bulunan Nuray Koçer, ADD Silivri Başkanı Süleyman Yalçıntaş, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

SİBESO Başkanı Nuray Koçer'i 24 Haziran akşamı Soma'ya yardım kampanyası kapsamında ADD nin düzenleyeceği konsere davet eden Başk. yard. Özkan Kandemir ADD nin kısa bir süre önce Soma'ya gerçekleştirdiği ziyaret hakkında detaylı bilgi vererek kampanya'ya desteklerini beklediklerini belirtti.

''Üstümüze düşen görev ne ise ekip arkadaşlarım ile beraber destek vermeye hazırız” diyen Koçer  sözlerini şöyle sürdürdü “Göreve geldiğimiz günden beri gerek sosyal medyadan gerekse basından takip ettiğimiz kadarı ile güzel ve anlamlı çalışmalar yapıyorsunuz. Soma'ya yardım kampanyası konusunda ayrıca çok hayırlı bir işe vesile oluyorsunuz bu anlamda sizleri tebrik ediyor ve bu kampanyada elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi istiyoruz''