Kültür Otobüsleri 6000 Öğrenciyi Gezdirdi

İlçedeki eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında bu yıl yaklaşık 6000 öğrenci Silivri Belediyesi Kültür Otobüsleriyle İstanbul'un tarihi ve kültürel yerlerini dolaştı.

Kültür Otobüsleri 6000 Öğrenciyi Gezdirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 İlçedeki eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında bu yıl yaklaşık 6000 öğrenci Silivri Belediyesi Kültür Otobüsleriyle İstanbul’un tarihi ve kültürel yerlerini dolaştı. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçedeki eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalarına ara vermiyor. Her sene okulların boya, temizlik ve bakım ihtiyaçlarını karşılayan, okula yeni başlayan tüm öğrencilere çanta ve okul seti hediye eden, okullarda öğrencilerin sağlıklı ekmek tüketmesi için ruşeymli ekmek üreten Başkan Işıklar, öğrencilere Kültür Otobüsleri tahsis etti. Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı İlköğretim, Ortaöğretim ve Lise düzeyindeki okullarda bulunan öğrencilerin faydalanması amacı ile düzenlenen kültür gezileri kapsamında iki ay boyunca toplam 6000 öğrenci İstanbul’un tarihi ve kültürel yerlerini dolaştı. Rehber hizmetinin de yer aldığı gezi programlarından memnun kalan öğrenciler ve eğitimciler Başkan Işıklar’a teşekkür etti.