"15. Geleceğin Sineması" yarışmasında İZGİ imzası

Bu yıl 15.si düzenlenen "Geleceğin Sineması: Sinema Öğrencilerinin Kısa Film Projelerini Destekleme Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu. Yarışmada, Cahit Kara Demir "Fegere" projesi birinciliğe, İlke İzgi "Patates Olmak Çok Zor" ile ikinciliğe, Soner Sert ise "Alarga" isimli projesiyle üçüncülüğe layık görüldü.

&quot15. Geleceğin Sineması" yarışmasında İZGİ imzası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) iş birliğiyle, "Birlikte Güzel" sloganıyla gerçekleştirilen yarışmanın kazananları, Salt Galata'da yapılan törende açıklandı. Yarışmanın kazananları, Yönetmen Abdullah Oğuz'un başkanlığında Vildan Atasever, Caner Özyurtlu, Zafer Külünk, Ceylan Özgün Özçelik, Serdar Kökçeoğlu ve Selçuk Yavuzkanat'tan oluşan ana jüri tarafından seçildi.

Yarışmada, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi'nden Cahit Kara Demir'in "Fegere" projesi birinciliğe layık görüldü.

Işık Üniversitesi'nden "Patates Olmak Çok Zor" projesiyle Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Sakine İzgi’nin kızı İlke İzgi ikinci seçilirken, Dokuz Eylül Üniversitesi'nden Soner Sert "Alarga" projesiyle yarışmanın üçüncüsü oldu.

İlke İzgi’ye başarılarının devamını diliyoruz…

&quot15 Geleceğin Sineması" yarışmasında İZGİ imzası

&quot15 Geleceğin Sineması" yarışmasında İZGİ imzası