Ahenk Sanat Kulübü'nden büyük başarı

Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Bölge Finalleri'nde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Ahenk Sanat Kulübü'nden büyük başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü, Kırklareli’nde yapılan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Bölge Finalleri’nde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Bölge finaline kalan ve Tekirdağ, Edirne, Karabük ve Kırklareli illerinden katılan altı grup içerisinde İstanbul’u temsilen bölge finalinde bulunan Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü birinciliği elde ederek Türkiye Finalleri’nde bölgemizi temsil etme hakkını da elde etmiş oldu.

     Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü’nün bu başarısını da Silivri Belediye Meclis Üyesi Semih Ayeş sosyal medya hesabından, ‘Her türlü olumsuzluğa,imkansızlığa karşı umudu, dayanışmayı, birliği ve beraberliği tek yürek olup bizlere yaşatan bölge birincisi S.B. Ahenk Sanat Kulübü'ne, kısacası aileme çok teşekkür ederim... Silivri'nin gururu ve de markasıdır... Sanat okulu değiliz biz hayat okuluyuz.’ mesajıyla duyurdu.