Ahenk Sanat Kulübü'nden SHA'na ziyaret

Silivri'de 4 yıl önce kurulan ve yaptığı gösterilerle Silivri'de farklı bir tarz oluşturmayı başaran Ahenk Sanat Kulübü kurucularından Özcan Sütçüoğlu ve Kulübün basın danışmanlığını yapan Özkan Kandemir, haber merkezimize nezaket ziyaretinde bulundular.

Ahenk Sanat Kulübü'nden SHA'na ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de 4 yıl önce kurulan ve yaptığı gösterilerle Silivri’de farklı bir tarz oluşturmayı başaran Ahenk Sanat Kulübü kurucularından Özcan Sütçüoğlu ve Kulübün basın danışmanlığını yapan Özkan Kandemir, haber merkezimize nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette SHA yöneticisi Yusuf Eker tarafından karşılanan kulüp yöneticileri, Ahenk Sanat kulübünün çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.7 Aralık 2014 tarihinde düzenlemeyi planladıkları etkinlikten bahseden Kulübün kurucularından Özcan Sütçüoğlu “40 yıl önce Silivri’de folklor gösterileri sergileyen ağabey ve ablalara ulaştık. Sırf o günlerin anısına 7 Aralık’ta bizimle olacaklar. Silivri’nin kültürel tanıtımı için en önemli etkendir. Yaklaşık 40 yıl önce insanlar Cezaevinden önce Silivri’yi halk oyunları ile tanıyorlardı. Yoğurt kadar önemli bir şey. 7 Aralık’taki etkinlikte halkoyunları gösterilerini bizim kulüp üyelerimiz değil, bu işe gönül vermiş ve 40 yıl önce bu rüzgârı başlatmış büyüklerimiz sahne alacak”dedi.

En son sahnelenen ve Silivri’de çok beğeni alan Evliya Çelebi hakkında bilgiler veren Kulübün basın danışmanı Özkan Kandemir “Evliya Çelebi oyunumuzu İstanbul’a taşıyoruz. Büyük Kültür merkezlerinde sahneleyeceğiz. Geçen yıl sahnelediğimiz bizim için küçük provaydı ve insanların çok ilgisini çekti. İstanbul’da sergileyerek bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızın neler yapabileceğini gösterme fırsatı olacak.”dedi.

Silivri’de yapılan tüm sanatsal faaliyetlerin destekçisi olduklarını belirten SHA yöneticisi Yusuf Eker de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Şimdiye kadar Kültürel tüm faaliyetlere destek olduk, bundan sonrada elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz” dedi.