Ali Solmaz'dan Muhteşem Bir Oyun Daha

Ali Solmaz ve ekip arkadaşları dün akşam sergiledikleri Yunus Emre'nin hayatını anlatan 'HU' isimli oyunla ayakta alkışlandılar.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ali Solmaz'dan Muhteşem Bir Oyun Daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün akşam Esen İBAK Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen oyuna Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, MHP İlçe Başkan yardımcısı Zafer Yalçın, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, STK üyeleri ve davetliler katıldı.

Yunus Emre’nin hayatının konu alındığı iki perdelik oyunda sahne sunumu Ali Solmaz’ın eşi Merve Sağlamer Solmaz tarafından yapıldı. Oyun öncesi kısa bir konuşma yapan Ali Solmaz, kendisine maddi ve manevi destek olan kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Yunus Emre’nin ilahi aşkı aramasını konu alan oyun sonunda ayakta alkışlanan oyuncuları tebrik eden Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar “Böyle amatör bir ruh ama profesyonel bir performans için başta Ali Solmaz kardeşimize tüm diğer oyuncu arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ve tebrik ediyorum. Nice oyunlarda buluşmayı diliyorum”dedi.