Bu sokakta Sanat var

Silivri Belediye Kültür Sokağı'nda bulunan Tiyatro Salonu, özel ve devlet tiyatrolarıyla birbirinden değerli oyun ve oyuncuları Silivrililerle buluşturmaya devam ediyor.

Bu sokakta Sanat var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Tiyatrosu Önder Yılmaz Sahnesi, Ekim ayında da dolu dolu bir kültür sanat takvimine, usta birçok tiyatro oyuncusuna ev sahipliği yapıyor. Kürek isimli tiyatro oyunu ile sezona perdelerini açan Kültür Sokağı’ndaki Önder Yılmaz Sahnesi, minik izleyiciler için Fareli Köyün Kavalcısı ve Sinderella oyunlarına da ev sahipliği yaptı.

USTALAR SİLİVRİ SAHNESİNDE

Silivri Belediyesi, izleyicileri Usta Oyuncu Enis Fosforoğlu’nun yazıp oynadığı “İyi Misin?” adlı seyirci ile tek kişilik laflama ile buluşturdu. Bir sanatçının teşviki ile evde stand-up çalışmasıyla başlayan oyun, gülümseten, düşündüren, kahkaha ve hüzne dönüşen formatıyla, seyirciyle interaktif biçimde, Forforoğlu’nun tek kişilik muhteşem performansıyla sahnelendi. Oyun sonunda izleyicilerden büyük alkış sanatçıya, teşekkür şiltini Belediye Meclis Üyesi Figen Yıldız takdim etti.

SİLİVRİ BELEDİYESİ TİYATRO TOPLULUĞU İLGİYLE İZLENDİ

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen “Anadolu’nun Çocukları” isimli oyun da önceki akşam Önder Yılmaz Sahnesi’nde izleyicisiyle buluştu. Ülkesini güzel yarınlara taşımak için hayatını adamış tüm Anadolu çocuklarına ithaf edilen oyun, beğeniyle izlendi. Oğuz Kağan Aydos’un yönetmenliğinde sahnelenen oyunda; Akif Kapısız, Birkan Çakır, Erhan Dede, Gürol Bağcı, Hüseyin Çalışkan, Kaan Cebeci, Mertcan Gürgül, Mert Yığın, Neslihan Şirin Sobacıoğlu, Serhan Kocaoğlu, Serkan İyigün, Sevgi Hekimoğlu, Simge Tüfekçi ve Yasin Mutluç sahne aldı.